Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muž z Brna házel po sousedovi kameny. Ten mu na oplátku strašil slepice

Vášnivé sousedské vztahy na jihu Brna zaměstnaly strážníky. Dvojice mužů se předháněla ve zlomyslnosti, a naschvály si proto dělala různými kreativními způsoby. Kromě urážek a házení kamenů se do svých sporů nebáli zatáhnout ani petardy nebo slepice.

Pětapadesátiletý zahrádkář si brněnským strážcům zákona postěžoval, že mu jeho soused nadává a rád ho terorizuje házením kamenů. Šrám na holeni, který mu druhý z mužů údajně způsobil, sice hlídce ukázal, ošetřit se ale nechtěl nechat s tím, že si ho zajistí sám.

„Strážníky poté přivedl k poničené vstupní brance a řekl, že mu ji poškodil mladší soused,“ informoval mluvčí brněnské městské policie Pavel Šoba. Druhý muž se podle zahrádkáře vkradl na jeho pozemek a svým oblíbeným škodícím nástrojem mu rozbil okénko dodávky. Velký kámen ještě ležel na sedadle v autě.

Ke svým činům se mladší ze zahrádkářů přiznal. Drama tím ale neskončilo. „Hlídce mimo jiné řekl, že mu soused odpalováním zábavní pyrotechniky plaší drůbež a obtěžuje ho hlasitými projevy,“ dodal Šoba. Na spravedlnost si ale nejen slepice budou muset ještě počkat, případ strážníci předali republikovým policistům.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Brno, městská policie, strážníci, zahrádkáři, soused, spor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž z Brna házel po sousedovi kameny. Ten mu na oplátku strašil slepice  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.