Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Agresivní mladík na brněnském nádraží napadl nezletilou dívku

Fyzickému napadení nezletilé dívky v Brně udělal přítrž policista, který se k incidentu nachomýtl ve svém volném čase. Na nic nečekal, mladého agresora sám lapil a vyčkal s ním na příjezd uniformovaných kolegů. Mladíkovi nyní hrozí postih za přestupek proti občanskému soužití.

Služba už sice brněnskému strážci zákona ve středu odpoledne skončila, ani to mu ale nebránilo v pomoci napadené nezletilé dívce. Když policista čekal na vlak na brněnském nádraží, upoutal jeho pozornost devatenáctiletý mladík. Ten neprve z ničeho nic vstoupil do kolejiště a přeběhl přes trať na druhé nástupiště. Poté se začal agresivně projevovat.

Bez varování fyzicky zaútočil na teprve patnáctiletou dívku. Do té strčil tak, že málem upadla na zem. To už bylo na policistu v civilu opravdu moc a dívce přispěchal na pomoc," popsal mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka

Duchapřítomný policista agresora chytil a držel jej na místě až do příchodu svých kolegů. Muž se mu sice pokusil vysmeknout, po pár metrech však zjistil, že daleko neuteče a úprk dobrovolně vzdal. „Jak policisté zjistili, mladík i napadená dívka se znali, při náhodném setkání mladý muž zvolil pro řešení neshod z dřívějška velmi nevhodné fyzické násilí. Hrozí mu tak postih za přestupek proti občanskému soužití," řekl Chaloupka.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky napadení, policie, nádraží, přestupek, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní mladík na brněnském nádraží napadl nezletilou dívku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.