Počasí dnes23 °C, zítra26 °C
Neděle 16. června 2024  |  Svátek má Zbyněk
Bez reklam

Seniora v Brně pokousal pes. Schválně se mu staví před tlamu, vysvětlila majitelka

Dlouhodobý spor o chování psa řeší obyvatelé jednoho z brněnských bytových domů. Sousedy trápí způsob venčení čtyřnohého mazlíčka, který se podle nich k okolí nechová přívětivě. Naposledy pokousal překvapeného seniora.

Zvláštní pověst má ve svém okolí pes, kterého chová padesátiletá žena v brněnském Starém Lískovci. Podle obyvatel domu je pes agresivní a už několikrát zaútočil na nic netušící osoby. V pátek odpoledne měl bezdůvodně pokousat na koleni sedmasedmdesátiletého seniora, který si vybíral poštu ze schránky na chodbě. „Senior ukázal strážnicím otisky zubů a řekl jim jméno sousedky, ke které sem hlídka už v minulosti vyjížděla," popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Majitelka zvířete se důrazně ohradila proti tvrzení, že výchovu svého mazlíčka nezvládá a dlouhodobě děsí ostatní obyvatele bytového domu. Dokonce se svěřila se svojí verzí událostí. „Na vině jsou podle ní právě sousedé, kteří zvíře šikanují tím, že ho nenechají v klidu projít a záměrně se na chodbě aranžují do pozic, ve kterých se svými těly ocitají v bezprostřední blízkosti jeho tlamy," řekl Ghanem.

Svědci agresivních výstupů čtyřnohého zvířete ale situace popisují jinak. V minulosti měl pes například agresivně dorážet na vyděšeného instalatéra, kterému následně ukousl kapsu na montérkách. 

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky městská policie, strážníci, pes, zvíře, Brno, Starý Lískovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Mašek

...a takové důkazy nám v médiích předkládají

Úterý, 5. dubna 2022, 19:54Odpovědět

Seniora v Brně pokousal pes. Schválně se mu staví před tlamu, vysvětlila majitelka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.