Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Brněnsku hledají nepřítele cyklistů, který na ně nastražil zákeřnou past

Jihomoravským policistům přistál na stůl neobvyklý případ, v němž figuruje dosud neznámý nepřítel cyklistické dopravy. V lese na trase spojující Babice nad Svitavou s Adamovem objevili vyšetřovatelé konstrukci s několika hroty, které někdo nastražil na kolaře.

Policisty přivolal do lesa na hranici Brněnska a Blanenska všímavý dvaačtyřicetiletý kolemjdoucí, který si pasti všiml, když šel na procházku. Dobře maskovaných ostrých hrotů upevněných v zemi dlouhými železy ale postřehl až ve chvíli, kdy si o nástrahu propíchl botu. Rána nepronikla mezi prsty, i tak ale událost nenechal bez patřičné odevzdal a zkontaktoval policii.

Pravděpodobný odpůrce cyklistů konstrukci s několika hroty umístil a upevnil na cestu v lesním porostu nedaleko Alexandrovy rozhledny. Navíc ji maskoval listím a v okolí umístil kameny tak, aby projíždějícího cyklistu navedl do nebezpečného místa,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek

Policisté aktuálně událost podle Maláška vyšetřují. O tom, jaký postih hrozí pachateli v případě dopadení, policisté zatím neinformovali. 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Vyšetřovaní, Cyklisté, Past, Les, Brněnsko, cyklista, Adamov, Babice nad Svitavou, okres Blansko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Brněnsku hledají nepřítele cyklistů, který na ně nastražil zákeřnou past  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.