Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Útočníci na jižní Moravě si na známého vzali brokovnici i baseballku

Nečekané vyústění měla roztržka, která se odehrála na Hodonínsku. Dva muži napadli svého známého baseballovou pálkou a na útok se vybavili také brokovnicí. Do akce proto vyrazila zásahová jednotka. Ozbrojená dvojice skončila v poutech a hrozí jí několik let za mřížemi.

Speciální komando s psovodem i vyjednavačem zamířilo ve středu odpoledne do obce na Hodonínsku. Na místo je přivolal sedmadvacetiletý mladík, která unikl útoku svých dvou známých. Agresoři si na něj vzali baseballovou pálku a brokovnici. „Zraněný muž po prudké strkanici, při které přišel dokonce i o svůj mobil, z místa raději bleskově prchl," popsal mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala.

Policisté dům, ve kterém se incident odehrál, obklíčili. Šestatřicetiletý agresor nejprve sám opustil budovu, a tak skončil v rukou zásahové jednotky. Pro druhého, čtyřiadvacetiletého útočníka si policie přišla osobně. „Uvnitř pak kriminalisté nalezli ocelovou pálku a realisticky vypadající vzduchovou brokovnici, která v určitých případech může způsobit i vážné zranění," řekl Vala.

Oba muži jsou kriminalisty prošetřováni pro podezření ze spáchání loupeže a ublížení na zdraví. Ve vězení mohou strávit až několik let.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, zásah, útok, ozbrojení, Jihomoravský kraj, okres Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útočníci na jižní Moravě si na známého vzali brokovnici i baseballku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.