Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Všechno jsem už snědl, řekl zloděj v Brně, který si nacpal břicho uzeninami

Zadarmo se nasytit a pochutnat si na uzeninách napadlo sedmadvacetiletého muže v Brně, který se pro potravu vydal do městské části Jundrov. Problém byl, že za zboží odmítl zaplatit, čehož si všimli pozorní pracovníci a později i městská policie, která marně hledala kradené pochoutky.

Tísňovou linku 156 vytočil včera odpoledne pracovník ostrahy, který si stěžoval na nepoctivého zákazníka. Ten odešel bez placení s potravinami, což potvrdily také kamerové záznamy, jež si přivolaná hlídka strážníků detailně prohlédla. Muže následně našla a pídila se po vysvětlení i sebraných potravinách. 

Na dotaz hlídky, jestli za zboží v obchodě zaplatil, bez okolků přiznal, že nikoli, a rovnou potvrdil, že ho ukradl. Odcizené uzeniny a další potraviny prý ale snědl ještě před příchodem strážníků,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková

Vzhledem k tomu, že nebylo možné určit přesnou výši škody, bude mladík vysvětlovat své chování správnímu orgánu, který se bude podezřením z majetkového přestupku zabývat. 

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Brno, Strážnici, Krádež, Obchod, uzenina, jídlo, Jundrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Všechno jsem už snědl, řekl zloděj v Brně, který si nacpal břicho uzeninami  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.