Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muže v Brně vzbudili v tanečním klubu sekuriťáci. Naštval se a rozkopal dveře

Krušnou noc má za sebou dvaadvacetiletý muž v Brně, který se rozhodl strávit večer v tanečním klubu. Podnik nacházející se v části Královo Pole ale zřejmě nenaplnil jeho očekávání, a tak uprostřed zábavy usnul přímo v tanečním sále. Budíček nakonec zakřičeli až pracovníci ostrahy, kteří návštěvníka vyvedli. To ale spustilo nečekaně prudkou reakci.

Osudným se mladému Brňanovi stal alkoholu, kterého v ukřičeném prostředí zkonzumoval příliš. I proto si nakonec ustlal na tanečním sále, odkud jej pracovníci ostrahy vyhnali. Odebral se proto na toalety. Ani tam ale nebyl před pozornými sekuriťáky v bezpečí, a tak brzy na to skončil na čerstvém vzduchu. Mladíka ale podobné jednání naštvalo, a tak se šel mstít. Svůj hněv promítl do vstupních dveří, u kterých zničehonic prokopl půl metru vysokou skleněnou výplň. Ke slovu se proto dostali strážníci. 

Přivolané hlídce městské policie bez okolků přiznal, že sklo rozbil úmyslně. Rozčílilo ho prý zjištění, že mu asi někdo odcizil telefon. Vzhledem k podnapilému stavu nebyl schopen strážníkům říct cokoli bližšího,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Podle Skřivánkové nebylo možné v danou chvíli přesně určit výši škody. „Hlídka proto případ s podezřením na majetkový přestupek postoupila správnímu orgánu,“ dodala. 

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Klub Karlovy Lázně

Štítky Brno, Strážníci, Tanec, Zásah, Security, Královo Pole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muže v Brně vzbudili v tanečním klubu sekuriťáci. Naštval se a rozkopal dveře  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.