Počasí dnes22 °C, zítra18 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Muž na brněnském Cejlu bodl známého nožem. Napadení přihlížela dcera oběti

Brněnští kriminalisté se v posledních týdnech zabývali napadením nožem. Agresivní muž měl na brněnském Cejlu bezdůvodně pobodat svého známého, a to před zraky jeho dcery. Útočníkovi hrozí v případě odsouzení až deset let ve vězení.

K nepochopitelnému útoku, který se odehrál ve dne, došlo před dvěma týdny v brněnských Zábrdovicích. Z tramvaje v ulici Cejl vystoupil pětačtyřicetiletý muž, kterého doprovázela dcera. Společně si povídali a smáli se, když v tom prošli kolem skupinky osob. „Jeden z mužů na něj slovně zaútočil s tím, že místo toho, aby se smál, má ho pozdravit. Na to mu muž odvětil, že nemá důvod ho zdravit," popsala začátek konfliktu mluvčí jihomoravských policistů Andrea Cejnková.

Agresora odpověď nepotěšila a rozhodl se muže napadnout. Rozběhl se a uhodil do něj pěstmi, poté z kapsy vytáhl nůž a křičel, že ho zabije. Pak překvapenou oběť bodl do ramene. Celému činu přihlížela malá holčička. „Poškozenému se podařilo utéct i s dcerou do nedalekého terapeutického centra, kde mu pracovnice poskytla první pomoc. Muž následně skončil v nemocnici a zranění si vyžádalo akutní lékařský zákrok," řekla Cejnková.

Podle kriminalistů se oba muži z minulosti znali, žádné spory mezi sebou však neměli. Útočníkovi, kterého policisté zadrželi a obvinili, nyní hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pobodání, útok, napadení, policie, Cejl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na brněnském Cejlu bodl známého nožem. Napadení přihlížela dcera oběti  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.