Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Sousedy v Brně rozkmotřilo větrání na chodbě. Jeden přilepil kliky oken, druhý je ulomil

Neshody mezi nájemníky jednoho z brněnských bytových domů zaměstnaly tento týden hlídku městské policie. Strážníci přijeli zkontrolovat situaci mezi muži, kteří se dlouhodobě dohadují kvůli větrání na chodbě. Ukázalo se, že jeden z dotyčných chtěl konflikt vyřešit ulomením okenních klik.

Dlouhodobé spory v bytovém domě v Novém Lískovci vyeskalovaly natolik, že na místě museli zakročit brněnští strážníci. Třiapadesátiletého muže totiž rozčílilo, že našel ve společných prostorách poničené okenní kliky. Jelikož již dříve údajně řešil jejich ztrátu, připevnil kliky lepidlem, aby se nedaly odmontovat. I přesto se však někomu podařilo kliky odlomit.

Muž přitom tušil, odkud vítr fouká, protože u činu přistihl svého souseda. „Vzniklou škodu vyčíslil na čtyři sta korun. Údajný jednašedesátiletý podezřelý už na místě nebyl, ale hlídka ho našla a oslovila," řekl k případu mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Podezřelý se svěřil, že kvůli oknům na chodbě panují v domě neustálé spory. Mladší soused prý s oblibou ve společných prostorách větrá, což se muži nezamlouvá. Vadí mu, že větrání ochlazuje stěny bytu, kde bydlí, a on pak musí mnohem víc topit. „Rozdílné názory na míru čerstvého vzduchu a přiměřenou teplotu teď budou moci oba rozebrat také u správního orgánu," uzavřel Šoba.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky strážníci, městská policie, spory, ventilace, chodba, Brno, Nový Lískovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sousedy v Brně rozkmotřilo větrání na chodbě. Jeden přilepil kliky oken, druhý je ulomil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.