Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

V Brně si osm výrostků vyšláplo na mladou ženu. Napadli ji a ukradli kabelku

Do nepříjemné situace se dostala mladá žena, když večer o víkendu cestovala moravskou metropolí. Na zastávce šaliny v Pisárkách si ji vyhlédlo osm mladých výrostků, kteří svou oběť napadli a okradli o kabelku. Gang potížistů ale rychle pochytali strážníci.

Do akce přivolal městskou policii všímavý svědek, který postřehnul, že u tramvajové zastávky leží značně otřesená mladá žena a zároveň od ní prchá osm mladíků. V telefonátu proto popsal celou situaci a podal strážcům zákona podrobný popis podezřelých.

Zatímco jedna hlídka poskytovala první pomoc otřesené ženě, která prý po hrubém napadení postrádala kromě kabelky i mobil, jejich kolegové okamžitě spustili pátrací akci. Na dopadení osmi podezřelých osob stačilo strážníkům asi deset minut,“ sdělil mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba.

Jakmile strážníci pochytali drzé výrostky, vyzvali je, aby ukázali, co schovají po kapsách. Ukázalo se, že si přivlastnili ženin mobil, kabelku i další věci. „Okradená neměla viditelná zranění a přivolání zdravotníků opakovaně odmítla. Strážníci přivolali republikové policisty a případ jim předali s podezřením na spáchání trestného činu,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Archiv MP

Štítky Brno, Strážníci, Krádež, Dopadení, kabelka, Pisárky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Jak je to možné, že taková banda nevychovanců dokáže okrást mladou ženu - zdravím M.P. Brno a jejich zásah na hnusné neurvalce. Tvrdé tresty na NĚ!!!!

Úterý, 15. února 2022, 20:57Odpovědět

V Brně si osm výrostků vyšláplo na mladou ženu. Napadli ji a ukradli kabelku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.