Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

V Brně řádil žiletkový fantom. Žena si holicí potřeby nastrkala pod bundu

Oddechnout si museli pracovnice brněnské drogerie v centru města, kam se opakovaně vydávala jednadvacetiletá žena s jasným cílem, ukrást žiletky. Holicí potřeby v hodnotě několika tisíc korun si nastrkala pod bundu a s kořistí odešla bez placení.

Dva dny po sobě si vyčlenila čas žena na prodejnu v centru moravské metropole. Naposledy zaznamenaly počínání zlodějky kamery, na což sekuriťák upozornil městskou policii. Hlídka na místo proto dorazila a dala se s pracovníkem ostrahy do řeči. Dozvěděla se například, že k události nedošlo poprvé. 

Pracovník prodejny totiž strážníky upozornil na to, že předešlý den tutéž ženu zachytily kamery, jak si odtud odnáší opět žiletky v hodnotě necelých sedmi tisíc korun. Ani tentokrát se prý nenamáhala s placením, z obchodu se jí navíc podařilo nepozorovaně odejít,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Protože celková výše škody obou údajných krádeží přesahovala přes deset tisíc korun, strážníci ženu předali do rukou republikových policistů jako podezřelou z trestného činu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Strážníci, Žiletky, Krádež, bunda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

JSOU 3. MOŽNOSTI: bud to byl preoperovanej chlap - bezdomovec s parukou nebo paní mela velmi pocetnou rodinu z Cejlu a nemeli na ziletky, protoze byli na pracáku a na vypravy po salinách chteli byt upraveni a nebo vlastnila holicství a po dobu pandemie nemela ksefty.

Úterý, 8. února 2022, 10:17Odpovědět

V Brně řádil žiletkový fantom. Žena si holicí potřeby nastrkala pod bundu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.