Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Zakřičel jsem na značku a ona se vylomila, tvrdil muž v Brně

Originální výmluvu si připravil pro brněnskou městskou policií mladý muž v Brně, který se skupinkou přátel dováděl v moravské metropoli. Při zábavě vyvrátil dopravní značku, což neušlo pozornost kamerám. Na místo proto spěchali strážníci, aby mládeži domluvili.

Do Hoppovy ulice přivolala brněnské strážce zákona všímavá oznamovatelka. Partička tří osmnáctiletých přátel při putování moravskou metropolí totiž povalili dopravní značku vymezující vyhrazená parkovací místa. Domluvit proto přišli omladině strážníci, kteří žádali vysvětlení. Mladý Brňan zareagoval osobitě. 

Značka už prý byla nakloněná, a proto stačilo, aby na ni zavolal 'ha!' a ona se sama vylomila. To bylo v rozporu s oznámením na linku 156, kde žena upozornila, že mladík značku povalil,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem

Hlídka tvrzení hocha nevěřila, a tak informovala o poničení majetku informovala Brněnské komunikace a poslala případ do správního řízení. Tam budou zvědaví na vysvětlení úředníci. „Ve správním řízení mu hrozí padesátitisícová pokuta, dodal Ghanem.


 

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, Strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Flowery Johansen

:DDD

Úterý, 29. března 2022, 08:48Odpovědět

Jaroslav Sedlář

Nakonec jak dokládá ve svém cestopisném tvrzení paní, slečna Kuchařová "cesta zde vede do kopce" měli mladíci přeci pravdu????Zástupci magistrátu to budou mít složité s dokazováním, pokud se navíc spojí fyzikální a chemické veličiny jako eroze vs.koroze nemusí na zákon akce a reakce zabrat slovní větné huknutí a katastrofa je na světě ????. Ožralému taky stačí málo a bezpříčiny spadne na hu bu i bez "bu" ????

Úterý, 8. února 2022, 20:21Odpovědět

Diskutér T.

Hoppova proto, ze kouzelník se soustredil na znacku a ta udelala Hop a uz se kacela - skoda ze to nebylo na ulici Skacelova. Zdravim vsechny humoristy a humoristky.

Úterý, 8. února 2022, 10:21Odpovědět

Lenka Kuchařová

Ta ulice se jmenuje Noppova a ne Hoppova.Nachází se v Židenicích a vede za židenickým kostelem do kopce.

Pondělí, 7. února 2022, 21:20Odpovědět

Zakřičel jsem na značku a ona se vylomila, tvrdil muž v Brně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.