Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Neděle 23. června 2024  |  Svátek má Zdeňka
Bez reklam

Zkažený dýchánek v brněnské čajovně. Rozzuřenou ženu vyvedl z podniku manžel

Nečekaně vyhrocený konflikt se odehrál v jinak poklidném prostředí brněnské čajovny. Pití čaje a kouření vodní dýmky pokazilo hostům chování třicetileté ženy, která se pustila do křížků s obsluhou. Nechyběla ostrá slova, rozbitá vitrína i rána do hlavy, a tak přistál případ na stůl brněnským strážníkům.

Dlouhou dobu nic nenasvědčovalo tomu, že dýchánek v prostředí bosých hostů vychutnávajících si teplý nápoj, může něco zkazit. Jenže v podniku se objevila opilá třicetiletá zákaznice, která se pořádně rozohnila při placení. Byla sprostá, agresivní a tloukla do vitrín, stolů i židlí, což nenechalo chladným pracovníka obsluhy. Kvůli jejímu chování zlostně udeřil do ochranného plexiskla, které dělí obsluhu od klientů. Přepážka se podle ženy vychýlila a udeřila ji, s tím však pracovníci nesouhlasil. Nakonec zamířila do zařízení hlídka strážníků. 

Očividně opilá třicátnice tvrdila, že od personálu dostala ránu do hlavy, a chtěla se do podniku vrátit. Viditelně zraněná však nebyla. Zklidňoval ji i její manžel, který podle obsluhy duchapřítomně zasáhl už přímo v čajovně,“ sdělil mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Událost postoupili strážníci k projednání ve správním řízení pro podezření z přestupku proti občanskému soužití. K dispozici by měl být i kamerový záznam z interiérů provozovny. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Strážníci, Napadení, Čajovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vašek

Proč brněnská notorička leze do čajovny?Podávají tam i alkohol?

Pondělí, 7. února 2022, 10:30Odpovědět

Zkažený dýchánek v brněnské čajovně. Rozzuřenou ženu vyvedl z podniku manžel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.