Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Slovák v Brně surově zaútočil židlí na důchodkyni v trafice

Naléhavé volání se ozvalo včera ráno na tísňové lince brněnské městské policie. Za telefonátem stál zaměstnanec obsluhy tabáku, který roztřeseným hlasem oznámil surový útok židlí. Neznámý slovensky mluvící muž totiž bezdůvodně napadl jeho i seniorku, jež v trafice nakupovala.

Agresivní muž zaútočil v prodejně v centru Brna nejprve na pracovníka trafiky, poté svoji bezdůvodnou zlobu obrátil na jednasedmdesátiletou ženu. Ta skončila po útoku kovovou židlí na zemi se silně krvácející ránou na hlavě. Byla ale při vědomí a strážníci, kteří na místo incidentu přijeli během dvou minut, přivolali důchodkyni záchrannou službu. Zároveň zadrželi i devětatřicetiletého Slováka, který za událostí stál.

Mezitím se na místo sjeli také státní policisté, které přivolali další svědci surového napadení. „Republikový policista společně se strážníkem poskytli ženě první pomoc a ránu ji obvázali. Svědci pak hlídce řekli, že údajný pachatel prý zákazníky zničehonic napadl a údajně je několikrát uhodil do hlavy,“ řekla mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková. Muž je kvůli svému nevysvětlitelnému chování podezřelý z trestného činu.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky strážníci, napadení, útok, židle, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ludmila Halaštová

Někteří lidi se už opravdu pomátli na rozumu! To svět neviděl!

Úterý, 1. února 2022, 22:15Odpovědět

Slovák v Brně surově zaútočil židlí na důchodkyni v trafice  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.