Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Usilovně mačkala zvonek a rozbíjela okno. Dotěrná žena v Brně vyžadovala nocleh

Pozdvižení způsobila v bytovém domě v brněnské části Bohunice pětatřicetiletá žena, která chtěla složit hlavu u příbuzného. O nocleh si říkala dost svérázně, usilovně mačkala zvonek a do toho rozbíjela okno. Netrvala dlouho a na místo se dostavili strážníci.

Žena při cestě za noclehem ztroskotala hned při vstupu do bytového domu. Přes hlavní dveře se nedokázala dostat a na zvonění příbuzný neodpovídal. Měl také důvod, o nocležníka nestál, a tak se po několikaminutovém zvonění rozhodl, že si přivolá na pomoc Městskou policii Brno.

Ve chvíli, kdy se strážníci blížili k domu, spatřili uvedenou ženu, jak rozbíjí skleněnou výplň okna umístěného vedle vchodu. Hlídka ji ihned vyzvala, aby v ničení okna přestala a ona poslechla. Žena přiznala, že sklo o velikosti zhruba tři metry čtvereční rozbila úmyslně a souhlasila s uhrazením škody,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Podle městské policie nebylo možné určit škodu, kterou pachatelka způsobila. „Její výše pravděpodobně nedosáhne částky vyšší jak deset tisíc korun, případem se proto bude zabývat správní orgán,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Brno, Strážníci, Výtržnictví, okno, Brno-Bohunice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ševčík

Před dvěma týdny jsem potřeboval sklo do knihovny. Při placení jsem málem costal infarkt. Tady 3m2 + práce + cesta, nevím, jestli se vejdou do 10.000,- Ale možná paní, která nemá kde spát, s pokutou souhlasila, protože ví, že to z ní nedostanou.

Pondělí, 31. ledna 2022, 13:06Odpovědět

Usilovně mačkala zvonek a rozbíjela okno. Dotěrná žena v Brně vyžadovala nocleh  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.