Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Auto v Blansku sjelo ze silnice do řeky. Posádka od nehody uplavala

Jihomoravské záchranné složky, které dnes celý den zaměstnává silný vítr, musely ráno vyrážet ke kuriózní události v Blansku. V řece Svitavě našli potápěči prázdný automobil. Ukázalo se, že se posádka stihla zachránit a z vozu uplavat.

K ponořenému vozidlu, které zaujalo blanenské strážníky, vyjížděli jihomoravští policisté před devátou hodinou ráno. Do řeky se pro vůz vydali policejní potápěči, kteří se přesvědčili, že je utopená Alfa Romeo prázdná. „Podle prvotních informací měli časně ráno v červeném voze cestovat dokonce čtyři lidé, přičemž z dosud nezjištěných důvodu sjela Alfa ze silnice přímo do řeky,“ uvedl mluvčí policistů Petr Vala.

Posádka stihla z potápějícího se vozidla zavčas uplavat na břeh, nehodu ale pasažéři neohlásili a z místa odešli pryč. O automobil se v poledne postaral hasičský autojeřáb, který jej pomohl vytáhnout zpět na silnici. „Přesnou příčinu vzniku dopravní nehody, a kdo vůbec v době incidentu seděl za volantem, budou nyní zjišťovat dopravní policisté," dodal Vala.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, doprava, automobil, policie, hasiči, silnice, Blansko, Svitava, Alfa Romeo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto v Blansku sjelo ze silnice do řeky. Posádka od nehody uplavala  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.