Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policisty v Brně zaměstnala náruživá žena. Toužila po sexu s přítelem své sousedky

Neobvyklý případ dal zabrat jihomoravským policistům, kteří ve středu vyjížděli hned dvakrát do brněnského Nového Lískovce. Obyvatelé jednoho z domů si nevěděli rady s ženou, která si usmyslela, že se chce fyzicky sblížit se svým sousedem. Neodradilo ji opakované odmítnutí ani domluva policejních hlídek.

Do bytového domu v Brně přivolala policisty jedna z obyvatelek, kterou rozrušilo dění na společné chodbě. Bála se, že v prostorách došlo k napadení. Když na místo dorazily hlídky, aby dění prověřily, nestačily se pravému důvodu povyku divit. Pozdvižení totiž způsobila nájemnice, která se neodbytně dožadovala sexu s přítelem své sousedky. „Ten ji však rázně odmítl a ona pak začala hlasitě řvát, což nemohlo uniknout pozornosti ostatních sousedů,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka.

Přítomnost mužů zákona situaci v domě uklidnila, všichni zúčastnění se rozešli zpět do svých bytů a vypadalo to, že tím událost skončila. Netrvalo ale ani deset minut, než do domu zamířily policejní hlídky znovu. „Náruživá žena se opět chtěla dostat k objektu své touhy, a proto vytrvale klepala na dveře. Policisté tak ženě museli znovu domlouvat," řekl k nevídanému výjezdu Chaloupka. Úsměvnou situaci nakonec musel zakončit sám dobývaný muž, který se rozhodl budovu opustit společně s policisty.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky zásah, policie, sex, Nový Lískovec, Brno, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vašek

Záleží jak stará je ta chtivá žena,jestli je mladá a hezká měl ji obskočit.Není nad dobré sousedské vztahy.

Neděle, 30. ledna 2022, 19:52Odpovědět

Policisty v Brně zaměstnala náruživá žena. Toužila po sexu s přítelem své sousedky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.