Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Za brutálním útokem na invalidu na brněnském Cejlu stál mladý narkoman

Hyenismus nejvyššího kalibru předvedl podle jihomoravských policistů muž, který v Brně před dvěma týdny napadl tělesně postiženého staršího muže. Lupič na oběť brutálně zaútočil a invalida skončil po činu v nemocnici. Policistům se již podařilo mladého agresora identifikovat.

Lupič si oběť vyhlédl v odpoledních hodinách na brněnském Cejlu. Pachatel staršího muže nejprve nenápadně sledoval zpovzdálí, poté jej následoval do průchodu domu. „Tam do něj surovec zákeřně zezadu silně strčil, kdy poškozený tvrdě upadl na zem. Následovala krátká potyčka, po které útočník získal mužovu peněženku a z místa bleskově utekl,“ popsal událost mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala.

Napadený invalida utrpěl při loupeži vážná zranění a musel být převezen do Vojenské nemocnice v Brně. Kriminalisté v minulém týdnu zveřejnili kamerový záznam z napadení a s žádostí o pomoc s identifikací lupiče se obrátili na veřejnost. „Hledaný lupič je tmavší pleti a štíhlé postavy. Oblečený byl do šedé bundy s kapucí s černými lemy na rukávech a v pase. Dále měl na sobě kapsáčové kalhoty a černé lesklé kotníkové boty," popisovali agresora.

Právě díky poznatkům získaným od občanů se muže podařilo najít. Ukázalo se, že za surovým činem stál drogově závislý muž. „Dvacetiletý mladík včera po rozhodnutí soudce skončil na vazbě, kde si počká na hlavní líčení. Policisté velmi děkují všem občanům, kteří se jim ozvali,“ řekl Vala.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky napadení, loupež, pátrání, policie, Cejl, Brno, Vojenská nemocnice Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ladislav Hanuliak

Nemám rád Romy kradou lžou vím o čem mluvím bydlím tam v oblasti Cejlu 13 let podvodníci jsou to

Úterý, 1. února 2022, 02:53Odpovědět

Za brutálním útokem na invalidu na brněnském Cejlu stál mladý narkoman  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.