Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Brně se malý chlapec pohádal s maminkou a zmizel v šalině

Do nepříjemných potíží se dostal brzy desetiletý chlapec v Brně. Po neshodě s matkou a chvilkové nepozornosti nečekaně nasedl do jiné šaliny, čímž zavařil sobě i rodičům. Ke slovu se tak nakonec dostali strážníci, kteří za pomoci dopravce rozrušené dítě objevili na konečné zastávce.

Nezletilého Brňana přivedla do nesnází shoda nešťastných náhod. Na tramvajové zastávce v centru moravské metropole se pohádal s maminkou. Po neshodě následně chlapec zazmatkoval a na poslední chvíli nasedl do jiné šaliny než maminka.

Vyděšená žena na další zastávce vystoupila a v naději, že ho najde se vydala jeho směrem. Aniž to ale tušila, syn mezitím také změnil trasu své cesty, takže pro ni bylo prakticky nemožné ho dostihnout,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Případ nakonec měl šťastný konec. Ztracené dítě se objevilo na konečné zastávce v Technologickém parku, odkud šalinářka prostřednictvím dispečinku dopravního podniku přivolala hlídku městské policie. Strážníci se dali s mladíkem do řeči, aby se dozvěděli více o jeho dobrodružství a přivedli jej zpět k rodičům.

Chlapec strážníkům přiznal, že důvodem jeho nesoustředěnosti byla neshoda s maminkou, jejíž jméno i adresu jim vzápětí nadiktoval. Zakrátko si vzpomněl také na to, že kousek odtud pracuje jeho táta. Hlídka proto chlapce posadila do služebního vozidla a společně s ním zamířila na uvedenou adresu. Šťastný konec tak na sebe nenechal dlouho čekat a chlapec se chvíli na to ocitl v náruči svého otce,“ dodala Skřivánková. 


 

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Archiv Drbna

Štítky Strážníci, Brno, Pátrání, Šalina, Nezletilý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně se malý chlapec pohádal s maminkou a zmizel v šalině  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.