Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Třikrát a stačilo. Pro rozdováděnou ženu z Brněnska už neměli na záchytce místo

O věrnostní kartu na jihomoravské záchytce si řekla čtyřiatřicetiletá žena z Brněnska. Do zdravotnického zařízení zamířila za více než dva dny hned třikrát a hlásila se i o čtvrtou návštěvu. Jenže personál nakonec známou klientku z kapacitních důvodu odmítl.

Své o alkoholu holdující ženě ví také tišnovští policisté, kteří do zařízení určeného k vystřízlivění notoričku vždy vezli. Sérii opileckých výstupu načala v sobotu odpoledne v Tišnově, kde navštívila byt známého, ze kterého nemínila odejít. Přijela proto policejní hlídka, jež jí při dechové zkoušce naměřila téměř čtyři promile. Následně podobný kousek předvedla v Osikách, kde si vynucovala nedělní návštěvu v domě u příbuzných. Alkohol tester ukázal skóre rovněž těsně pod hranicí čtyř promile. 

Potřetí putovala na záchytku znovu z Tišnova, když se povalovala na chodbě bytového domu nedaleko svého bydliště a jeho nájemníky obtěžovala. Dechová zkouška jí ukázala hodnotu 3,83 promile. Ve stejný den krátce před půlnocí vyváděla v tišnovské místní části Trnec v domě padesátiletého majitele. Tentokrát na záchytku pro její obsazení nemohla,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek. Policisté proto předali ženu do péče přítele, který slíbil, že se o opilou známost postará.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto praha.eu

Štítky záchytka, Policie, Alkohol, Tišnov, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třikrát a stačilo. Pro rozdováděnou ženu z Brněnska už neměli na záchytce místo  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.