Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Na jižní Moravě řádila hustá dvojka. Přišla si pro mobil za třicet tisíc korun

Podařený den má za sebou neznámá dvojice zlodějů, která podnikla výpravu do břeclavské prodejny elektroniky. Do obchodu se vypravila s jasným cílem, ukrást značkový mobil v hodnotě třicet tisíc korun. Cíl si zlodějové splnili, a tak se o ně se nyní zajímá policie.

Případ, v němž figuruje sehraná dvojice lapků, se odehrál na začátku listopadu, nyní o něm informovali policisté. Podle nich se jednalo zřejmě o předem připravovanou akci.

Muž si v obchodě nejdříve vytipoval vystavený značkový mobil za více než třicet tisíc korun. Po asi deseti minutách se do obchodu vrátil, aby ve spolupráci s parťačkou vyzkoušeli, zda a jakým způsobem funguje bezpečnostní zařízení. I když alarm okamžitě hlásil podezřelou manipulaci se zbožím, telefon si žena dala do kapsy a dvojice rychle obchod opustila,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Policisté v současné době případ vyšetřující a pátrají po asi čtyřicetiletém sportovně oblečeném muži střední postavy. Poznatky mají možnost lidé posílat na policejní tísňovou linku 158.

Na sobě měl tmavě modré dlouhé kalhoty, zelené tričko nebo mikinu s dlouhým rukávem a černou vestou. Muž má krátké tmavé vlasy a plnovous.  Spolu s ním byla asi patnáctiletá dívka s černými vlasy do culíku. Na sobě měla světlé dlouhé kalhoty, světlou mikinu a černou vestu pod zadek. Obličej měla zakrytý rouškou,“ dodal Malášek.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Břeclav, Krádež, Pátrání, Jihomoravský kraj, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Bakalář

To nevidíte typický rumunský ksichty? Měli by jste prolustrovat espézetky aut na parkovišti z tý osudný chvíle-jestli tam nebylo rumunský auto.

Čtvrtek, 9. prosince 2021, 11:16Odpovědět

Lenka Kuchařová

Členové státem chráněného etnika ,,nakupují " vánoční dárky.....Nic nového pod sluncem.

Středa, 8. prosince 2021, 21:08Odpovědět

Na jižní Moravě řádila hustá dvojka. Přišla si pro mobil za třicet tisíc korun  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.