Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muži v Brně skolili dopravní značku, vítězství oslavovali pivem z pet lahve

Přenosná dopravní značka u kruhového objezdu v brněnské Bystrci se stala soupeřem dvou mužů. Úspěšné skolení předmětu oslavili oba parťáci na nedaleké benzínce, kde si koupili pivo v plastové lahvi. Pocity euforie ale rychle vyprchaly, na místo totiž dorazila městská policie.

Strážníky povolali do akce všímaví svědci, kteří oznámili událost na tísňové lince 156. Třiadvacetiletý mladík se svým o šest let starším souputníkem společnými silami povalili na zem značku, rychle utekli a slavili úspěch do doby, než za nimi přijela hlídka. 

Ke shození dopravní značky se hlídce přiznali, k prokázání totožnosti se už ovšem tolik neměli a uposlechli teprve opakovanou zákonnou výzvu, Zatímco třiadvacetiletý muž strážníkům osobní údaj nadiktoval a při dalším řešení přestupkového jednání spolupracoval, o šest let starší známý hlídku před vytažením dokladů hrubě urážel,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Strážníci následně zajistili, aby se značka vrátila do původní polohy, a případ s podezřením na přestupky proti veřejnému pořádku a majetkový prohřešek postoupili k projednání správnímu orgánu. 

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Strážnici, Brno, Značka, Konflikt, dopravní značka, Bystrc, pivo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muži v Brně skolili dopravní značku, vítězství oslavovali pivem z pet lahve  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.