Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Brňan s krvavou ránou na temeni byl tak opilý, že nedokázal vystoupit z autobusu

Nepříjemné překvapení čekalo na autobusáka linky 67, když brzy ráno dorazil na konečnou stanici v Jundrově. Ve voze našel pasažéra, kterého vyzval k odchodu. Muž ale zdánlivě jednoduchý úkol nebyl schopný splnit, protože jej zmohl alkohol. Spadl na zem a čekal, až jej vyvedou ven strážníci.

Devětatřicetiletého opilce pád pořádně rozhodil. Nejen, že nezvládl vystoupit, ale ani vstát. Navíc zjistil, že má temeni krvavou ránu. Řidič autobusu proto na neukázněného pasažéra zavolal strážníky, kteří konstatovali, že potřebují k ruce také záchranáře, což ale rozzlobilo alkoholika. 

Muž ale jakékoli ošetření odmítal, byl stále agresivnější a ze zastávky se snažil za každou cenu odejít. Nerespektoval ani opakované zákonné výzvy strážníků, a tak skončil v poutech. Ověřením jeho osobních údajů pak strážníci zjistili, že muž je hledaný Policií České republiky,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Z nemocnice, kam pacient zamířil sanitkou, se následně přesunul na policejní služebnu. Tam má policistům co vysvětlovat. Navíc čelí podezření z přestupku proti veřejnému pořádku a porušení zákona o návykových látkách. Vše dořeší správní orgán.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Strážníci, Brno, MHD, Alkohol, Jundrov, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brňan s krvavou ránou na temeni byl tak opilý, že nedokázal vystoupit z autobusu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.