Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na jižní Moravě řádil polonahý zloděj s turbanem na hlavě

Obyvatelům Boskovic se tento týden naskytl pohled na utíkajícího polonahého muže s turbanem na hlavě. Nejednalo se ale o spoře oděného běžce, nýbrž o zloděje, který byl nachytán přímo při činu. Policisté nyní hledají svědky jeho komického úprku.

Neobvykle vyhlížející zloděj se vydal v pondělí krátce po půl sedmé večer do domu v Boskovicích. Na pozemek vstoupil odemčenou brankou a poté spatřil otevřené dveře do příbytku. Majitelé totiž prováděli úklid a nechali dveře dokořán, aby si usnadnili větrání. Právě tuto chvíli ale muž ve věku od pětadvaceti do třiceti let zneužil a vnikl do kuchyně.

V místnosti odcizil telefon značky Xiaomi a Apple Iphone 6 v celkové hodnotě šesti tisíc korun. Přímo při činu jej načapala majitelka domu, kterou zloděj překvapil nejen svou přítomností, ale také vzhledem. Do domu se totiž vydal polonahý. Vrchní polovinu těla měl odhalenou a hlavu mu zdobilo tričko smotané do turbanu. Jakmile ženu spatřil, okamžitě se dal na úprk. 

 „Je možné, že si pachatele někdo všiml, musel být nápadný právě tím, že běžel po ulici Sokolská a přes vlakové nádraží takto oblečen,“ popsala mluvčí jihomoravských policistů Lenka Koryťáková. Právě u vlakového nádraží se muž okradené rodině ztratil z očí. Hledaný je vysoký 170-180 cm a štíhlé postavy.

Kdo běžícího muže s turbanem zahlédl, může kontaktovat policisty na telefonním čísle 974 631 730 nebo přímo na lince 158. 

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv Brněnská drbna

Štítky zloděj, krádež, policie, Jihomoravský kraj, Boskovice, dům, Xiaomi, apple iphone 6

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na jižní Moravě řádil polonahý zloděj s turbanem na hlavě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.