Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Drsný zásah. Brněnští policisté našli u dealerů heroin i čtvrt milionu korun

Brněnští kriminalisté dokázali, jak rychle jsou schopni vyřešit případy drogových dealerů. Od získání informace o prodeji drog uplynuly pouhé tři dny a tři provinilci skončili při drsném zásahu v poutech.

Když se policisté dozvěděli o prodeji drog v jednom z bytů v brněnských Zábrdovicích, za krátkou dobu připravili akci na dopadení provinilých dealerů. Po vtrhnutí do bytu se jim podařilo zadržet dvě ženy a jednoho muže. „Při následné domovní prohlídce zajistili heroin a hotovost v hodnotě téměř čtvrt milionu korun. Před zásahovou jednotkou neměli distributoři drog sebemenší šanci uniknout,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka.

Dotyční byli postavení před soud a vyslechli si tresty za výrobu omamných a psychotropních látek. Zásah se odehrál v minulém týdnu, policisté o něm informovali dnes. Celou událost zachytila zásahová jednotka na video.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky zásah, drogy, policie, kriminální policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Volfík

Soudím, že článek končí v polovině. Ještě by měl pokračovat a sdělit, že dealeři dostali každý 15 let a byl jim zabaven veškerý majetek, i ten, který zakoupili z kšeftů a preventivně přepsali na rodinné příslušníky. Zabavení bytů je samozřejmost.

Neděle, 5. září 2021, 16:42Odpovědět

Drsný zásah. Brněnští policisté našli u dealerů heroin i čtvrt milionu korun  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.