Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Čtrnáctiletý chlapec z Brněnska ukradl otcovu dodávku a odjel stanovat

Velké odhodlání a dobré řidičské schopnosti předvedl k překvapení své rodiny čtrnáctiletý chlapec z Brněnska. V noci se zmocnil otcovy služební dodávky a společně s kamarádem odjel na výlet za stanováním. Policisté dobrodruhy vypátrali až na Znojemsku.

Když se v noci chlapcův otec probudil, zjistil, že před jejich domem na Brněnsku nestojí zaparkovaná služební dodávka. Ve svém pokoji nebyl ani čtrnáctiletý syn. Zoufalému rodiči tedy nezbývalo, než nahlásit jeho pohřešování a zároveň také krádež vozidla. Při pátrání po chlapcově poloze policistům značně pomohly sociální sítě, z nichž otec zjistil, že se nezodpovědný mladík domluvil s kamarádem na společném stanování.

„Pak už nebylo složité vozidlo i syna dohledat. Nad ránem policisté automobil i s mladíky vypátrali na Znojemsku. Na jednu stranu zaslouží chlapec obdiv. Auto si totiž otec převzal bez sebemenšího poškození,“ řekl mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek. Rozzlobený otec ale obdivem nehýřil a chlapce podle Maláška hned po vypátrání patřičně pokáral.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krádež, auto, dodávka, Brněnsko, okres Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtrnáctiletý chlapec z Brněnska ukradl otcovu dodávku a odjel stanovat  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.