Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Tragický konec pátrání: Honza (22) se našel mrtvý

Několikadenní pátrání po pohřešovaném Honzovi ze Zbýšova na Brněnsku se dočkalo tragického konce. Policisté informovali o nálezu mladíkova těla. Do hledání se od neděle zapojily desítky dobrovolníků i Czech SAR team.

Rodinu dvaadvacetiletého Honzy v neděli znepokojil vzkaz, který zanechal na sociální síti. Kolem sedmnácté hodiny napsal na instagram příspěvek s textem "Promiňte", který vyvolal obavy mezi blízkými. Po mladíkovi, který se toho dne nevrátil domů, začali ihned pátrat dobrovolníci. „Pátrání po Honzovi bezvýsledné. Po celou noc hledalo 30 kamarádů a dobrovolníků,“ informovalo v pondělí ráno na facebooku Městské kulturní centrum Zbýšov. Od pondělí po Honzovi oficiálně pátrali také policisté se služebními psy.

Zoufalá maminka poslala synovi vzkaz nazpět s vírou, že se k Honzovi co nejdříve dostane a zabrání neštěstí. „Honzi, vrať se domů! Máme tě všichni moc rádi a moc chybíš Filípkovi a Zorince!" stálo v dojemné zprávě. Bohužel se tak nestalo a policisté dnes informovali o nešťastném konci případu. „Veřejnosti děkujeme za všechny poznatky, které s námi sdíleli,“ vzkázal mluvčí Petr Vala.

Jak Honza zemřel, policisté zatím neuvedli. Blízcí, kteří po pohřešovaném pátrali, však již včera večer prosili dobrovolníky o přenechání zbylé práce policii. „Od neděle jsme všichni udělali neskutečný kus práce, ať už pomocí sdílení na sociálních sítích, tisknutním plakátů, vylepováním a rozvážením všude, kde nás napadlo,“ děkovali organizátoři pátrání.

Tragický případ jsme po celou dobu sledovali a aktualizovali.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, honza, Zbýšov, tragédie, pohřešovaný, Brněnsko, Facebook, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragický konec pátrání: Honza (22) se našel mrtvý  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.