Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Brňan okradl spícího muže a pokusil se ujet. Doběhli ho strážníci

V noci na dnešek se na brněnské Nádražní ulici udála krádež s dobrým koncem. Podezřelý okradl spícího muže, ke kterému si nenápadně přisedl na lavičku a z kapsy mu vytáhl osobní věci. Celý incident ale viděli strážníci sledující bezpečnostní kamery a k dotyčnému vyslali kolegy.

Pětašedesátiletý podezřelý se poté, co spícímu muži ukradl telefon, doklady, peníze i platební kartu, rozhodl odjet hromadnou dopravou. Na místo činu ale rychle dorazili brněnští strážníci, kteří okolí nádraží v danou dobu kontrolovali, hříšníka doběhli a nastoupili s ním do stejného tramvajového vozu. „Sedícího muže pobídli k vystoupení a postřehli i to, jak odhodil na podlahu tmavé pouzdro na doklady,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Okradený třicetiletý muž se mezitím probudil a odcizené věci, jež hlídka našla u podezřelého, identifikoval jako své. „Strážníci přivolali k nádraží státní policii a celý případ jí předali. Na žádost policistů ještě nechali oba muže podstoupit dechovou zkoušku. Podezřelý muž byl střízlivý, u poškozeného prokázala přes 1,5 promile alkoholu,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, krádež, nádraží, Brno, tramvaj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brňan okradl spícího muže a pokusil se ujet. Doběhli ho strážníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.