Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Brutální napadení v Brně. Výbojný cizinec pobodal nožem partnerku

Mimořádně agresivně si počínal třiapadesátiletý cizinec v brněnské městské části Trnitá, když se dostal do sporu se svou o tři roky mladší přítelkyní. Po slovních výpadech vytáhl útočník na ženu nůž a zaútočil. Partnerku zasáhl do oblasti krku a hrudníku. Po ataku se dal na útěk.

Žena měla velké štěstí, dostalo se jí včasné pomoci, díky čemuž přežila. Pachatel ale uprchl do brněnských ulici. Jakmile se policisté dozvěděli o násilném činu, dali se do pátrání, do něhož zapojili také strážníky. Právě hlídka městské policie byla nakonec úspěšná. Nebezpečného muže našla schovaného v křoví v centru moravské metropole. Jakmile ale násilník uviděl policejní auto, dal se na útěk. I s tím si ale hlídka poradila.

Jeden ze strážníků muži nadjel služebním vozidlem a druhý ho rychle dostihl. Protože se mělo jednat o nebezpečného a potenciálně ozbrojeného pachatele, přiměli ho lehnout si na zem a dát ruce za hlavu,“ uvedl dnes mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba k případu, který se odehrál v úterý nad ránem. 

K události přispěchali zanedlouho policisté, kteří potvrdili, že jde skutečně o hledaného muže podezřelého z trestného činu a převzali si jej. „Podezřelý, který je stíhaný pro pokus trestného činu vraždy, byl dnes vzat do vazby,“ informoval mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka.

AdChoices
ADVERTISING

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv Drbna/sxc.hu

Štítky Pobodání, Nůž, Brno, Strážníci, Policie, Trnitá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brutální napadení v Brně. Výbojný cizinec pobodal nožem partnerku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.