Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nestydatý Brňan provokoval strážníky s rozepnutým poklopcem

Podivuhodnou reakci předvedl osmatřicetiletý Brňan v centru moravské metropole, když spatřil auto Městské policie Brno. Jakmile zahlédl ve voze hlídku, začal se vysvlékat a k tomu vulgárně nadávat. Strážníci ale neměli pro hanbatou zábavu pochopení a zjistili, že exhibicionista to přehnal s alkoholem.

Podle strážníků přistoupil muž k jejich vozu zcela nečekaně. Rázem si rozepnul poklopec a zasypal hlídku vulgárními nadávkami. Městští policisté si ale nenechali nic líbit, a tak potížistu vyzvali, aby přestal a žádali vysvětlení, k čemuž se naháč příliš neměl. Strážníci velmi brzy zjistili, že roli v celém případu, který se odehrál včera, hraje alkohol.

Z dechu strážníci silně cítili alkohol a jeho přítomnost naznačovaly i značně nejisté pohyby. Dechová zkouška přinesla hodnotu 2,83 promile, a protože muž se ani dál nedokázal ovládat, v doprovodu strážníků odjel na záchytnou stanici,“ sdělil mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Jakmile opilec nabere zpět ztracené síly a vrátí se ze záchytky domů, zamíří znovu ke strážníkům, kteří jej viní ze znevážení úřední osoby a z přestupku proti veřejnému pořádku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP BRNO

Štítky Strážníci, Brno, Obnažování, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nestydatý Brňan provokoval strážníky s rozepnutým poklopcem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.