Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Opilý Brňan vlétl do čtyřproudovky s nákupním vozíkem, vezl v něm batoh

Velké překvapení čekalo včera večer na řidiče v brněnské ulici Koliště. Do čtyřproudové a frekventované dopravní tepny se rázem vyřítil šestadvacetiletý muž s nákupním vozíkem, kvůli čemuž na čas zablokoval dopravu. Strůjce potíží chytili strážníci, kteří brzy zjistili, že v riskantním kousku sehrál roli alkohol.

Muž s nákupním vozíkem si to do silnice namířil rovnou z obchodního domu. V košíku ale nevezl žádné zboží, nýbrž jen svůj batůžek. Dopravu zablokoval pouze na několik minut, protože si jeho riskantního počinu všimli strážníci a dovedli viditelně alkoholem posilněného mladíka na chodník, kde si společně promluvili.  

Byl evidentně dezorientovaný, v přítomnosti hlídky se kymácel a komunikoval s ní jen stěží. Strážníci navíc z jeho dechu silně cítili alkohol. Po chvíli jim řekl, že vypil několik litrů piva a vína a svoji jízdu s vozíkem mezi auty vysvětloval tím, že prý chtěl jít kratší cestou. Jeho stav si nakonec vyžádal přivolání sanitky ze záchytné stanice, kam odjel za asistence strážníků,“ sdělila mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay

Štítky Brno, Strážníci, vozík, P, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

To je známá klasika.Bezdomovci si vozí celé své ,,jmění " ve vozících kradených v obchoďácích a na Kolišti a před tamnějším Tescem je jich nepočítaně.

Sobota, 29. května 2021, 16:23Odpovědět

Opilý Brňan vlétl do čtyřproudovky s nákupním vozíkem, vezl v něm batoh  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.