Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Obtěžoval sousedy a na strážníka vzal hůl, agresivní muž skončil na psychiatrii

Nájemník, kterého podle jeho slov nebaví žít, znepříjemnil večer svým sousedům v Brně. Nejenže je častoval urážkami a choval se hlučně, ale nakonec se vrhl také na strážníky. Přivolaní zdravotníci ho odvezli do psychiatrické nemocnice.

Agresivní šedesátiletý muž rozrušil obyvatele domu v brněnských Žabovřeskách. Chodil po chodbách, mlátil dveřmi, na celé kolo křičel a sprostě urážel, koho potkal. Stejného chování se od něj dočkala také přivolaná hlídka městské policie. Nájemník se odmítal uklidnit a dál kolem sebe šířil jednu vulgární nadávku za druhou.

Strážníkům navíc oznámil, že ho nebaví žít a začal jim vyhrožovat fyzickým napadením. Na jednoho člena hlídky se dokonce pokusil zaútočit holí. Za tento pokus a stále vzrůstající agresivitu skončil v poutech. „Vzhledem k jeho vážnému psychickému stavu hlídka přivolala zdravotníky, kteří muže za asistence strážníků převezli do psychiatrické nemocnice,“ uvedl mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky útok, hůl, strážník, agresor, Brno, Žabovřesky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obtěžoval sousedy a na strážníka vzal hůl, agresivní muž skončil na psychiatrii  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.