Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čtrnáctiletá dívka se v Brně dusila zvratky, přehnala to s vodkou a marihuanou

Lidé z brněnské čtvrti Husovice byli včera svědky dramatické události. Přímo na ulici bezvládně ležela čtrnáctiletá dívka, které si všimla kolemjdoucí a volala o pomoc. Na místo spěchali strážníci, před nimiž začala školačka v leže vydatně zvracet. Společně se svědkyní proto nezletilou hlídali, aby se zvratky neudusila.

Do špatné zdravotní kondice se mladá žena dostala kvůli kombinaci alkoholu a trávy. Strážníkům sdělila, že vypila půl litru vodky. K tomu navíc přidala několik šluků marihuany, což bylo nad její síly. V Mostecké ulici objevila ležící dítě pozorná svědkyně, která jej otočila do zotavovací polohy. Následně vyrazili do akce strážníci a záchranáři. 

Po celou dobu hlídali, že je při vědomí a dýchá. V leže na chodníku školačka i zvracela, a tak hlídka společně se svědkyní kontrolovala, aby se neudusila. Zdravotníci dívku přenesli do sanitky, kde ji ihned začali ošetřovat. Potom strážníky informovali, že ji převezou do Dětské nemocnice,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem

Strážníci navíc usoudili, že se může jednat o trestný čin, a tak případ předali policistům. O incidentu rovněž informují sociální pracovníky.  

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Krimi, Brno, Strážníci, Alkohol, Nezletilí, Husovice, Dětská nemocnice FN Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Harmonia Pasus

Že tohle ty puberťáky pořád tak láká a baví 0_o Mě tohle popravdě nelákalo ani když já sama byla v pubertě, ani jsem neměla pro to žádné pochopení. Vždyť jsou milionkrát lepší věci než chlast a travka a jsou lepší způsoby, jak trávit volný čas!

Neděle, 23. května 2021, 17:49Odpovědět

Oto Loos

ulice Mostecka to je jasny cmoud

Neděle, 16. května 2021, 16:37Odpovědět

Čtrnáctiletá dívka se v Brně dusila zvratky, přehnala to s vodkou a marihuanou  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.