Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Brňan hledal ve smetí klíče, sousedce se to nezdálo a zavolala na něj strážníky

Dvojnásobnou smůlu si vybral muž na Chaloupeckého náměstí v Králově Poli. Večer při vynášení smetí mu spadly do kontejneru klíče. Aby toho nebylo málo, při nezáviděníhodné činnosti, při níž se prohraboval spoustou smradlavých odpadků, jej pozorovala všímavá žena, která na nešťastníka zavolala strážníky.

Svědkyni se zdálo podezřelé, že někdo vyskládává obsah popelnice u dětského hříště, a proto volala hlídku. Podle pohoršené ženy se jednalo o velmi podivného muže. Na místo proto spěchali strážníci, kteří se dočkali vysvětlení.

Při vynášení odpadků mu do kontejneru spadly i klíče, a tak nádobu na odpad odtáhl do parku pod lampu, aby se mu lépe hledalo. Svazek skutečně brzy objevil a v jejich přítomnosti popelnici převezl zpátky na původní místo. Žádné smetí po něm v parku nezbylo, takže mu hlídka mohla k oboustranné spokojenosti popřát dobrou noc,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv Drbna

Štítky Brno, Opad, Strážníci, Svědci, odpad, Královo Pole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Felix Culé

Té bonzačce by měla Městská policie vyčíslit ten zbytečný výjezd hlídky (která mohla chybět na důležitějším místě) a dát jí ho k proplacení...

Úterý, 27. dubna 2021, 22:40Odpovědět

Brňan hledal ve smetí klíče, sousedce se to nezdálo a zavolala na něj strážníky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.