Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tři promile za řidítky a motorkář nabořil zaparkované auto

Pořádně namotivovaný vyrazil na výlet devětatřicetiletý muž v Modřicích na Brněnsku, který se rozhodl po zimě provětrat svůj skútr. Řidič vypil před jízdou příliš mnoho alkoholu a nakonec jeho vyjížďka skončila nehodou, když naboural zaparkované auto. Jeho počínání napodobili o víkendu i další řidiči.

Motorkář se kvůli své vášni pro alkohol nyní dostal do problémů s policií, která pro jeho chování neměla pochopení. Přítěží pro něj bude i to, že motocykl nebyl registrovaný a pojištěný. Naštěstí se při nehodě vážně nezranil. Po havárii policistům nadýchal více než tři promile,“ sdělil policejní mluvčí David Chaloupka. 

Hlídky policistů vyjely o víkendu i k dalším karambolům, ve kterých sehrál roli alkohol. Například na Vyškovsku u Dražovic nezvládl řízení šofér škodovky, vyjel mimo silnici a narazil do dřevěného altánku. Sice nadýchal jen něco desetinové hodnoty, ale nevlastnil řidičák. Opačný problém měl devětačtyřicetiletý muž na silnici nedaleko Brna.

Při objíždění jiného auta přejel přes chodník, auto převrátil na bok a narazil do rodinného domu v Kobylnicích na Brněnsku. Lehce zraněnému řidiči policisté po nehodě naměřili téměř dvě a půl promile,“ dodal Chaloupka.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Krimi, Brno, Policie, Brněnsko, Modřice, Vyškovsko, Nehody, havárie, alkohol, okres Vyškov, Dražovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři promile za řidítky a motorkář nabořil zaparkované auto  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.