Počasí dnes6 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Matka z Brna zvracela vedle kočárku, pak plakala a odvezla ji sanitka

Těžko uvěřitelný případ se odehrál o víkendu v brněnské části Žabovřesky, kam spěchali strážníci k silně opilé matce dvouletého dítěte. Třiatřicetiletá žena se skácela k zemi a pozvracela hned vedle kočárku, v němž batole cestovalo. Dechová zkouška ukázala, že má 3,5 promile.

Strážníky zavolali na místo všímaví svědci. Jakmile dorazili, viděli rozechvělou ženu u kočárku. Ihned se proto ptali maminky, zda nepila alkohol. Žena přiznala, že měla dvě deci vína a o dítě se zvládne postarat. Hlídce se tvrzení nezdálo. Zvláště potom, co rozhovor pokračoval.

Žena byla plačtivá, třásla se a neodpovídala jim smysluplně na otázky. Nechali ji proto podstoupit dechovou zkoušku a výsledkem byly hodnoty okolo 3,5 promile alkoholu. Jen během krátkého čekání na přivolanou sanitku museli strážníci třiatřicetiletou ženu dvakrát zachytit a poskytnout jí první pomoc, protože se zhroutila k zemi, třásla se a zvracela,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Zdravotníci si převzali matku do péče, v sanitce ošetřili a odvezli do nemocnice. Dítě bylo v pořádku a za přítomnosti hlídky Policie ČR si ho vyzvedl jeho otec. Případem se policisté budou dál zabývat.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay

Štítky Matka, Opilá, Brno, Strážníci, Alkohol, kočárek, Žabovřesky, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Urbánek

Když jsem měl syna v miminkovském věku, vždycky jsem říkal, že po probdělé noci si dopoledne s ním v kočárku půjdu někam lehnout na lavičku do parku. Samozřejmě bych nepil, nicméně všímaví důchodci by mě stejně naprášili, já bych předstíral opilost a policajti by mě odvezli na záchytku, kde bych se mohl dospat ještě víc :-)

Neděle, 16. května 2021, 17:52Odpovědět

Johny Johnovič

To je tak, když i do nejvzdálenějšího koutu světa dorazí pokrok v podobě kočárku a alkoholu najednou.

Úterý, 27. dubna 2021, 11:59Odpovědět

Matka z Brna zvracela vedle kočárku, pak plakala a odvezla ji sanitka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.