Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Duchapřítomná žena zachránila život řidiči v odstaveném autě. Ostatní jen přihlíželi

Pozornost všímavé ženy přitáhl na Velký pátek odstavený automobil. Když spatřila, že v autě ve zvláštní pozici sedí muž a hlavou se opírá o volant, neváhala reagovat. Nikdo jiný ale nepomohl.

Událost se odehrála na benzínové stanici v brněnské Líšni. Když žena pochopila, že je řidič odstaveného auta ve špatném zdravotním stavu, rozhodla se zasáhnout. „Okamžitě mu nabídla pomoc, muž ji ale urputně odmítal. Zachránkyně se nenechala odbýt a raději na místo zavolala policisty,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala.

Přivolaná hlídka vyhodnotila mužův stav jako vážný, stejného názoru byli také záchranáři. U dvaapadesátníka se potvrdil silný hypoglykemický šok, kvůli kterému jej neprodleně převezli do nemocnice. Pokud by bez pomoci zůstal déle, dostal by se do ohrožení života.

Ukázalo se, že zachránkyně na benzínové stanici nebyla sama. Ostatní lidé muže v nouzi ignorovali. „Byla jsem nemile překvapena, že mu nikdo další nepomohl. Kolem jeho vozidla se totiž pohybovalo mnoho lidí, ale nikdo mu nevěnoval žádnou pozornost. Jsem strašně ráda, že jsem mu mohla pomoci,“ přiznala žena.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky auto, hypoglykemie, stanice, záchrana, Velký pátek, Líšeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Duchapřítomná žena zachránila život řidiči v odstaveném autě. Ostatní jen přihlíželi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.