Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Těhotnou Brňanku strašila žena v pantoflích, která se prohlásila za arabskou princeznu

, aktualizováno 7. dubna 2021, 18:12

Jako v pohádce s hodně špatným scénářem si připadali brněnští strážníci, kteří dnes vyjeli ke kurióznímu případu na západ Brna. Na místo je přivedlo oznámení nastávající maminky, kterou ve čtyři hodiny ráno vzbudily hlasité rány. Kolem její chaty, v níž byla sama, se potuloval nezvaný host.

Hlídka okamžitě spěchala do příbytku gravidní ženy, která se bála, že se k ní někdo chce vloupat. Strážnici přijeli a u chatky našli zmatenou devětatřicetiletou návštěvníci, která si po pozemku vykračovala v pantoflích. Dovnitř se dostala odemčenou brankou. Přítomnost hlídky ji nechávala chladnou a v poklidu uposlechla výzvy, aby šla pryč. Změna chování se projevila ve chvíli, když muži v uniformách chtěli být nápomocní a začali klást otázky. 

Když jí podávali zapomenutý šátek a přehoz přes ramena, zahalila se do nich a prohlásila, že ze sebe udělá arabskou princeznu nebo lesní vílu. Hlídce se také stručně svěřila se svými touhami a jednoho ze strážníků oslovovala 'ďáble'. On se však chtěl dobrat spíše důvodu, proč žena chodí uprostřed noci chatovou oblastí v pantoflích,“ popsal případ mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem

Když žena odpověděla, že si šla obhlédnout okolí a doma s ní bydlí lidé, kteří nejsou vidět, naznali strážníci, že bude potřeba přivolat odbornou pomoc. Na místo proto povolali zdravotníky, kteří rozhodli o převozu pacientky na vyšetření do psychiatrické nemocnice. 

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay

Štítky Brno, Strašení, Strážníci, Vloupání, Těhotenství, Strážnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Těhotnou Brňanku strašila žena v pantoflích, která se prohlásila za arabskou princeznu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.