Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Hledaný muž snědl v obchodě papriku. Při útěku mu vypadl iPhone se všemi údaji

Konzumace nezaplacené papriky dostala nenasytného Brňana do nepříjemné situace. Nejen, že při útěku z obchodního domu ztratil svůj telefon, ale ještě v něm měl údaje, které vedly k jeho identifikaci. Navíc byl na seznamu hledaných osob.

Jak draho může přijít kradená zelenina, zjistil včera ráno mladík z Brna. Poté, co v supermarketu nezaplatil a snědl jednu žlutou papriku, si jej všimla tamní ostraha, a tak se vrhl na útěk. Po cestě směrem ke Zvonařce se mu ovšem podařilo vytrousit z kapsy iPhone. 

V telefonu, který padl do rukou strážníkům, měl muž uložené své osobní údaje včetně fotografie. Netrvalo tedy dlouho a zloděje paprik rozpoznala hlídka v Benešově ulici. „Strážníkům hned potvrdil, že telefon je jeho, a ti ho tedy obratem upozornili, že je podezřelý z krádeže. Hlídka měla navíc díky dobré znalosti vyhlášených pátrání povědomí, že by muž mohl být hledaný,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Podezření se po příjezdu státních policistů potvrdilo, a přímo na místě si tedy smolaře převzali. Za majetkový přestupek hrozí muži pokuta až 50 tisíc korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Freepic.com

Štítky paprika, krádež, iPhone, pátrání, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledaný muž snědl v obchodě papriku. Při útěku mu vypadl iPhone se všemi údaji  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.