Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zmatená stařenka se bez bot vydala po Brně na procházku, našli ji druhý den v Bosonohách

Třiaosmdesátiletá stařenka si vyšla v neděli večer na procházku po Kohoutovicích, na sobě měla jen lehké oblečení a doma si zapomněla i boty. Okolo deváté večerní oznámil její zmizení manžel, paní se totiž už jednou podobným způsobem ztratila. Po ženě pátralo 30 policistů, psovod, strážníci i policejní vrtulník, už v jiné městské části ji nakonec našla kolemjdoucí.

Krátce před devátou hodinou se na policisty obrátil muž, který dostal velký strach o svou třiaosmdesátiletou ženu. Nemocná seniorka, která se už kdysi záhadně ztratila, opustila jejich dům i tentokrát a na sebe si toho také moc nevzala. Policie okamžitě začala s pátráním okolo domu, kde se stará paní našla při poslední zmatené vycházce, teď ale pátrání úspěšné nebylo. 

V pondělí ráno proto pátrací tým vyrazil do terénu znova. Třicet policistů včetně psovoda a strážníků pročesávalo celé Kohoutovice, přilehlé lesy i zahrádkářskou kolonii, do akce se zapojil i vrtulník. Hlídky se vyptávaly kolemjdoucích, ale stařenka stále nebyla k nalezení. Konec pátrání byl ale nakonec šťastný, zmatené paní bez bot si v Bosonohách všimla žena, která se obrátila na policii. 

Na zmatenou ženu bez obuvi upozornila všímavá oznamovatelka. Potom už důchodkyně putovala do rukou přivolaných záchranářů.“ uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek. 

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Seniorka, poliice, Brno, ztracená, obuv, Bosonohy, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zmatená stařenka se bez bot vydala po Brně na procházku, našli ji druhý den v Bosonohách  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.