Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž v Brně chodil tajně do cizího sklepa, chytal tam Wifi

Neznámý muž se potuloval po cizím sklepě a majitelé dostali strach, že jde o zloděje. Přivolaná hlídka skutečně mezi kójemi našla pětatřicetiletého muže bez trvalého bydliště v domě. Krást uskladněné věci ale nepřišel, zajímalo ho připojení k internetu.

Obyvatelé jednoho černovického domu dostali strach ze zloděje, a tak zavolali městskou policii. Do jejich sklepa totiž často docházel neznámý muž a podivně se pohyboval po prostoru. Když strážníci přijeli, žádné podezřelé zvuky ze suterénu nevycházely, ale vešli dovnitř zkontrolovat, co se děje.

Ve společných prostorách pak skutečně našli pětatřicetiletého muže, který v domě neměl trvalé bydliště a vlastně v něm ani neměl co dělat. Strážníci ověřili zámky na sklepních kójích, všechny byly neporušené a nic se neztratilo, chtěli proto po mjži vysvětlení. Ten překvapené hlídce sdělil, že do sklepa občas chodí kvůli internetu, je tu prý silný signál Wifi.

„Strážníci si jeho pohnutku vyslechli a než ho pobídli k odchodu, poradili mu napříště vhodnější řešení,“ uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Wifi, internet, Brno, mpb, strážníci, sklep, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně chodil tajně do cizího sklepa, chytal tam Wifi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.