Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Drzý mladík vytrhl devadesátileté stařence peněženku z ruky, chtěla si v trafice koupit časopis

Devadesátiletou stařenku okradl mladý muž, který seniorku galantně pustil před sebe ve frontě u trafiky. Když chtěla zaplatit, vytrhl jí peněženku z ruky a z místa činu utekl. Drzého zloděje zachytily kamery, policie žádá veřejnost o pomoc.

Policie pátrá po zloději, který řádil první březnovou neděli v Brně. Krátce před 18. hodinou u trafikového stánku na Vídeňské mladý muž galantně pustil před sebe stařenku, která si chtěla koupit svůj oblíbený časopis. Jakmile ale chtěla seniorka zaplatit, drzý poberta jí z rukou vyškubl peněženku a dal se na útěk. 

Devadesátiletá stařenka neměla proti mladému zloději šanci, ten si tak téměř bez práce přišel ke kořisti v hodnotě 3 tisíc korun. Muži teď hrozí i několik let za mřížemi. Zloděje ale zachytily bezpečnostní kamery, policie proto prosí veřejnost o pomoc.

Hledaný mladík byl ve věku kolem 25 let. Oblečený byl do černé bundy s výraznými zlatými orientálními znaky na prsou a rukávech. Jakékoliv informace můžete volat na tísňovou linku 158.“ říká mluvčí policie Petr Vala.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Zloděj, Brno, pátrání, policie, peněženka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drzý mladík vytrhl devadesátileté stařence peněženku z ruky, chtěla si v trafice koupit časopis  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.