Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Vražda na brněnské ubytovně. Policisté viní družku oběti

K obrovské tragédii došlo v noci z pondělí na úterý na jedné z ubytoven v centru Brna. Přivolání policisté a záchranáři našli na zemi pobodaného muže. Kriminalisté viní z činu družku oběti, kterou už obvinili a nyní je ve vazbě. Třiadvacetileté ženě hrozí za vraždu až osmnáct let vězení.

Policisty zavolala na ubytovnu pravděpodobná pachatelka, která oznámila, že se její druh vrátil domů s vážným zraněním. Přivolání kriminalisté společně se záchranáři už nedokázali napadenému muži pomoci. Po bodných ranách byl na místě mrtvý. Vyšetřovatelé se proto začali zajímat, jak k celému neštěstí došlo. Původní výpověď ženy totiž začala dostávat trhliny. Chyběly například krevní stopy na chodbě objektu.

Po nějaké době tak jihomoravští kriminalisté ženu jako podezřelou zadrželi. Podle dosud zjištěných důkazů od svědků bylo soužití obou partnerů divoké, svou družku měl muž údajně několikrát zmlátit, zraněná byla i po posledním incidentu. Svou roli jistě sehrál i alkohol,“ popsal policejní mluvčí Pavel Šváb.

Podezřelá zatím odmítá vypovídat, i tak nashromážděné důkazy kriminalistům stačily k tomu, aby ji obvinili z vraždu. Pokud soud dá za pravdu policistům, hrozí ženě až osmnáct let za mřížemi. Stíhaná je vazebně.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv Drbna

Štítky Brno, Vražda, Policie, Zločin, ubytovna, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vražda na brněnské ubytovně. Policisté viní družku oběti  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.