Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zmatená žena skákala šipky pod auta, policistům rozbila okno a chtěla pokousat strážníky

Evidentně rozrušená žena o víkendu na hlavním nádraží skákala autům pod kola, po příjezdu strážníků rozbila zaparkované policejní auto a hlídku se snažila pokousat. Když strážníci přivolali zdravotníky, její agrese se ještě vystupňovala. Sanitka ji poté odvezla do nemocnice.

V sobotu odpoledne měli strážníci spousty práce se zmatenou ženou na hlavním nádraží. Hlídku sem zavolal náhodný svědek, který si všiml, že žena pobíhá mezi auty, skáče jim přímo pod kola a působí značně roztěkaně. 

Strážníci proto zamířili rovnou k nádraží, kde skutečně objevili podivně vyhlížející ženštinu. Nejdřív nehybně stála u silnice, když ale zahlédla městskou policii, náhle sebou trhla a vrhla se mezi zaparkovaná auta. Tam jednomu z nich, které zrovna náhodou patřilo policistům, loktem rozbila boční okénko. 

Strážníci k ženě okamžitě přiskočili, odvedli ji dál a pro jistotu zavolali záchrannou službu. I přesto, že se hlídka nešťastnici pokoušela uklidnit, žena neustále křičela a jednoho ze strážníků dokonce chytla za nohu a pokoušela se ho pokousat. 

Její agresivita ještě vzrostla v přítomnosti záchranářů, přítomné osoby ohrožovala, a tak ji strážníci museli spoutat. Zdravotníci ženu vyšetřili a za asistence hlídky ji sanitkou převezli do nemocnice. Vzniklá škoda bude vyčíslena později. Případ dál řeší Policie České republiky,“ popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Policie, strážníci, brno, hlavní nádraží, agresivita, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Max Kopyto

Verča: Aspoň to má grády. Dyď dokáď ty chyby vidíte, tag je to s váma dobrí, madam.

Pondělí, 5. dubna 2021, 20:16Odpovědět

Veronika Pospíšilová

Můžu se zeptat koho necháváte psát vaše články? Někoho, kdo studoval učňák osm let a správnou gramatiku trénoval dvacet? Použití tolika otřesných a neprofesionálních výrazů typu "ženština" v tak krátkém článku je opravdu nechutný a odpudivý

Středa, 24. března 2021, 10:38Odpovědět

Zmatená žena skákala šipky pod auta, policistům rozbila okno a chtěla pokousat strážníky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.