Počasí dnes18 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

V pátek se poprali dva muži, napadený měl zákaz pobytu v Brně. Místo vysvětlení si vyskládal kapsy

Dva muži okolo třiceti let se porvali na Dornychu. Starší z nich podle kamer napadl mladšího, a tak dostal tisíc korun pokuty. Mladší zápasník ale také nebyl žádný svatoušek, soudem měl zakázaný pobyt v Brně. Při čekání na státní policisty ,ísto vysvětlení, co v Brně dělá, začal vytahovat věci z kapes a vypadalo to, že se chystá k útěku. Strážníkům ani policistům ale neutekl.

Strážníci se v pátek večer vydali na Dornych, kde se podle bezpečnostních kamer udála potyčka. Devětadvacetiletý a čtyřiatřicetiletý muž se na sebe vrhli a došlo nejspíš k zápasu. Když hlídka ns místo dorazila, mladší ze zápasníků ležel na zemi a starší stál opodál. Viditelná zranění neměl ani jeden, stejně tak oba odmítli lékařské vyšetření. 

Podle kamer strážníci zjistili, kdo byl v tomto případě útočníkem a staršímu muži udělili pokutu tisíc korun. To ale nebyl ani zdaleka konec. Při ověřování totožnosti hlídka zjistila, že napadený muž má soudem zakázaný pobyt v Brně, a tak přivolali na pomoc státní kolegy. Muž byl velice nervózní a místo vysvětlení začal z kapes vytahovat různé předměty. 

Hlídka nabyla dojmu, že by se mohl pokusit o útěk, a tak ho spoutala. Přivolaní republikoví policisté si pak muže převzali jako podezřelého z trestného činu.“ popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky Bitka, strážníci, mpb, policie, pátrání, soud, zákaz, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V pátek se poprali dva muži, napadený měl zákaz pobytu v Brně. Místo vysvětlení si vyskládal kapsy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.