Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Násilník se vrhal na procházející ženy okolo Brna, policisté ho našli díky fotce jedné z obětí

Po Brněnsku se potuloval muž, který se bezostyšně vrhl na dvě ženy. Obě své oběti osahával a snažil se u toho masturbovat. Starší žena devianta zahnala křikem, mladší z nich se musela z jeho chtivých rukou vysmeknout násilím a v rychlosti pořídila i jeho fotografie. Policistům se tak zvrhlíka podařilo brzy najít, nyní zkoumají, jestli nemá na svědomí více obětí.

Naprosto odporný zážitek si musela prožít pětačtyřicetiletá žena, která se večer procházela okolo Adamova. Nedaleko nádraží, kudy procházela, ji začal pronásledovat neznámý muž, z něhož se vyklubal nebezpečný násilník. Po několika metrech vystrašenou ženu dostihl a napadl. Ženě se naštěstí podařilo udržet se na nohou, muž ale svou oběť začal osahávat pod oblečením. Šokovaná oběť začala křičet, čímž zlotřilce zahnala k útěku. 

Jen o dva dny později ale neznámý deviant vyšel číhat znova. Tentokrát si vybral jednatřicetiletou ženu, která se chtěla proběhnout okolo Klajdovky. Zvrhlík ženu zezadu doběhl a přes oblečení ji osahávat. Se staženými kalhotami se uspokojoval a svou oběť přemlouval k styku. Ta se mu ale vysmekla a násilníkovi utekla. 

Napadené ženě se podařilo vyfotit útočníkovu tvář

Policistům navíc přinesla cenný materiál, muže se jí totiž podařilo v rychlosti vyfotit. Díky fotce ho pak hlídka v Tklacovské ulici poznala a zatkla. Sexuchtivý muž útoky nijak nezapíral, policie teď zjišťuje, jestli nemá na svědomí další oběti. 

Osmadvacetiletého muže zadrželi a ten se jim spontánně k oběma násilnickým útokům přiznal. Muž je nyní stíhaný pro znásilnění ve stadiu pokusu. Kriminalisté zjišťují, zda nehraje důležitou roli i v dalších podobných případech,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Násilník, agresor, znásilnění, Brno, Brněnsko, Adamov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Násilník se vrhal na procházející ženy okolo Brna, policisté ho našli díky fotce jedné z obětí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.