Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Pátrala po nich policie po celé republice, ani to tři hříšníky nedonutilo nasadit si respirátor

Pátrala po nich policie po celé republice, ani to ale nedonutilo tři hříšníky, aby se vydali do ulic s ochranou nosu a úst. Při kontrole dodržování vládních opatření proti koronaviru strážníci narazili po Brně hned na tři celostátně hledané osoby, které se pohybovaly bez respirátoru nebo alespoň roušky po městě.

Vládní opatření a jejich časté kontroly přivedou občas strážníky k daleko závažnějším přestupkům, než je špatné parkování nebo chybějící roušky či respirátory. Hlídka městské policie jen za poslední dva dny objevila hned několik hledaných osob. Strážníci se vydali postupně do Králova Pole, Žabovřesk i k Hlavnímu nádraží, kde kontrolovali, zda lidé nosí respirátory. 

Při kontrole narazili na několik nezodpovědných lidí, kteří si dýchací cesty ničím nezakrývali. Po ověření totožnosti hříšníků pak strážníci zjistili, že se u tří z nich se jedná o celostátně hledané osoby. 

V rozmezí sedmadvaceti hodin takto republikovým policistům předali dva muže a jednu ženu ve věku od 15 do 28 let. Na jednoho muže byl vydán příkaz k zatčení,“ upřesnil mluvčí strážníků Pavel Šoba. 

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MPB

Štítky Pátrání, policie, strážníci, Brno, rouška, respirátor, koronavirus, Královo Pole, Žabovřesky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michal Tojefuk

Oto Loos snad si je nezapoměl nabonzovat.

Neděle, 7. března 2021, 09:42Odpovědět

Jan Semanský

Až mě potká policie tak jim ukážu zákoník. Zákon č. 240/2000 Sb. § 31 odstavec 4. Sundáním roušky zachraňujsi svůj okysličovací systém. Nazdar. Posílejte to dál.

Sobota, 6. března 2021, 18:58Odpovědět

Oto Loos

policie chrape byl jsem na prochazce se psem a u reky v obranech vyletni restarace okenko a tam 20 lidi chlasta zere a volizujese a bez hadru na hube

Sobota, 6. března 2021, 17:43Odpovědět

Pavel Kozelský

Ve světě je běžné, že Policie vykonává takto namátkově svou činnost. Já to říkám od počátku, že demokracie je to, když dostaneš obuchem, když děláš to co se nemá.

Sobota, 6. března 2021, 14:52Odpovědět

Pátrala po nich policie po celé republice, ani to tři hříšníky nedonutilo nasadit si respirátor  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.