Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Jevišovicích spadli ze skály dva mladí lidé. Muž ani žena pád nepřežili

V Jevišovicích na Znojemsku spadli ze skály dva mladí lidé. Pád z dvaceti metrů na kamenitý povrch bohužel nepřežili, muže ani ženu se zdravotníkům zachránit nepodařilo. Policisté případ vyšetřují jako nešťastnou náhodu. Jen pár dnů zpět se podobná tragédie stala v Maloměřicích, v kritickém stavu byl do nemocnice po pádu ze skály transportován vrtulníkem muž ve středním věku.

Velmi smutnou událost řešili předevčírem jihomoravští záchranáři. Jen pár dnů poté, co v brněnských Maloměřicích spadl ze skály muž středního věku, kterého v kritickém stavu transportoval do nemocnice vrtulník, se podobná tragédie stala znovu. V Jevišovicích na Znojemsku se mladý pár vydal na procházku nedaleko budovy Komenia, která skončila pádem z 20 metrů na kamenitý terén. 

Na místo okamžitě vyjeli zdravotníci, bohužel ale mladé ženě a muži už život zachránit nedokázali. Oba lidé zemřeli ještě před příjezdem sanitky. 

Operátorka na místo nešťastné události vyslala ihned dvě nejbližší pozemní posádky. Zranění obou pacientů byla ale neslučitelná se životem, zemřeli před příjezdem našich zdravotníků, kteří jim už nemohli pomoci,“ uvedla mluvčí záchranářů Hedvika Kropáčková.

Událostí se zabývají i policisté. „Vyšetřujeme příčiny pádu dvou lidí, za jakých okolností k němu došlo. Podle prvotních informací vše nasvědčuje tomu, že šlo o nešťastnou náhodu,“ řekl mluvčí policie David Chaloupka.
 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ZZS JMK

Štítky Pád, úmrtí, záchranáři, brno, jmk, jihomoravský, krimi, Jevišovice, skála, zdravotnický pracovník, okres Znojmo, Maloměřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jevišovicích spadli ze skály dva mladí lidé. Muž ani žena pád nepřežili  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.