Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Čau, pokynul muž na Cejlu o půlnoci strážníkům, poté co odpálil ohňostroj uprostřed silnice

O půlnoci se nejspíš opožděně vydal slavit Nový rok muž na Cejlu. Uprostřed tramvajových kolejí odpálil celou bednu s pyrotechnikou a přijíždějící strážníky tak přivítal velkolepým ohňostrojem. Rozhovor pak odbyl strohým “čau” a měl se k odchodu. Strážníci mu ale vyčetli hned několik přestupků.

V sobotu se nechtělo sedět doma osmatřicetiletému muži, který se vydal do ulic Brna za zábavou. Těsně před půlnocí se postavil přímo doprostřed tramvajového pásu na Cejlu s velkou krabicí pyrotechniky a uspořádal si vlastní IGNIS BRUNENSIS. Co tak velkolepě slaví se jediného účastníka soukromé ohňové soutěže přišla zeptat právě projíždějící hlídka strážníků, kterou přivítal velkolepý barevný ohňostroj.

Když se hlídka k muži přiblížila a vyzvala ho k předložení dokladů, místo vysvětlování jim jen krátce pokynul na pozdrav a se slovem "Čau" se vydal ke kvapnému odchodu. S tím se ale strážníci nespokojili a muže upozornili, že udělal hned několik přestupků, díky kterým se jejich rozhovor jistě protáhne. Mimo porušení zákazu vycházení nedbal ani vyhlášky o pyrotechnice a navíc rušil noční klid. 

Kromě toho si při rozhovoru s hlídkou nechránil dýchací cesty. Strážníkům řekl, že roušku u sebe nemá. Případem se bude zabývat správní orgán.“ doplnil výčet prohřešků mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky ohňostroj, strážníci, Brno, mpb, Cejl, rozhovor, pyrotechnika, Ignis Brunensis

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čau, pokynul muž na Cejlu o půlnoci strážníkům, poté co odpálil ohňostroj uprostřed silnice  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.