Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič nezvládl předjíždění, náraz do stromu nepřežil

Tragicky skončila včerejší jízda 41letého řidiče ve Znojmě. Šofér kolem desáté hodiny večer nezvládl se svým automobilem značky Volkswagen předjížděcí manévr. Ve velké rychlosti sjel ze silnice a v ulici 28. října narazil do stromu. Na místě byl mrtvý.

Muži nepomohli ani přivolaní zdravotníci či hasiči, kteří na místo dorazili čtyři minuty po nehodě. Zraněnému však už nedokázali pomoci. 

Po nárazu osobního vozu od stromu zůstal v kabině vážně zraněný muž. Hasiči jej vyprostili na páteřní desce a předali do péče posádce záchranné služby. Přes veškeré úsilí však muž svým zraněním na místě podlehl. Hasiči zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem a uklidili vozovku. Jejich práce na místě skončila o půl dvanácté,“ sdělil mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška

Nehodu v současné době rovněž vyšetřují policisté a hledají případné svědky události.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Policie, Nehoda, Smrt, Řidič, strom, Volkswagen, Znojmo, Jaroslav Mikoška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Max Kopyto

@Honza Fiala Jsi hlava, Honzo. Jenom to příště trochu zkrať.

Pátek, 26. února 2021, 11:29Odpovědět

Honza Fiala

Divíte se? Na silničkách stavěných za Cara Klacka na koňské povozy jezdí lidi, kteří jezdit neumí. Tahle kombinace nepropustných silniček ve stavu tankodromu a pakošů je prostě smrtelná. A buď se vymelou svou vinou, nebo se kvůli těmto neumětelům či pasivním agresorům vymele jiný. A když odmyslíme, že Bčkaři nemají žádnou povinnost periodických školení, tak co se učí v autoškolách? Předjíždění? Prd. Drchmat se po městě 30, mimo 50-60 a běda vjet na dálnici, jet normální rychlostí, natožpak předjíždět. Pak se divme, že ti lidi nemají odhady vzdáleností, rychlostí, nezvládají ani ten manévr. Když vidím, jak moc nejedno pako vybočí a jak dlouho bezdůvodně v tom prostisměru trčí, to není ani k smíchu, ale k breku. Fakt nechápu, na co "naši" mocipáni čekají. Kdy bude autoškola skutečně něco učit, ne jen jak si nastavit zrcátko? Kdy budou lidi povinni třeba co 5 let se zúčastnít periodického školení, kde by jim zip, kruháče, jízdu v pruzích, bezdůvodně pomalou jízdu, předjíždění, držení se na své straně vozovky atd. připomněli.. A o zdravotně nezpůsobilých poloslepcích nemluvě.

Čtvrtek, 25. února 2021, 13:07Odpovědět

Řidič nezvládl předjíždění, náraz do stromu nepřežil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.